Gå til tono.no

Tono logo

– Musikken forsterker

Hvem fortjener en overraskende minikonsert?

Riktig musikk forsterker kundeopplevelsen. Nå kan du gi din lokale kafé, frisør eller favorittbutikk en dag de aldri vil glemme!

Vi i TONO har lyst å overraske noen med en minikonsert i kundelokalet sitt. Derfor gir vi deg muligheten til å gi bort en TONO minikonsert i overraskelsesgave til noen du synes fortjener det.

Kanskje er det den trivelige frisøren eller favorittbutikken som alltid byr på god service eller den lokale kafé som trenger et trekkplaster.

Du har nå sjansen til å gi tilbake en opplevelse som virksomheten aldri kommer til å glemme.

For 21. juni står Beharie – en av Norges aller mest fremadstormende artister – klar til å sette fyr på lokalet, med en minikonsert som forsterker stemningen, både for kundene og de ansatte.

Han har fått Spellemann-pris, blitt sammenlignet med Frank Ocean og de høye terningkastene har haglet. Med sitt sårbare, men samtidig insisterende indie/soul-utrykk, har Beharie allerede rukket å bli en artist mange har fått et nært forhold til. I sommer gjester han festivaler landet rundt.

Før den tid tar han med seg gitaren og sin prisvinnende stemme til et lokale som du kan være med å bestemme.

I nomineringsskjemaet under kan du skrive inn hvem du mener fortjener konserten, og litt om hvorfor den bør holdes akkurat her. Det kan være et kundelokale hvor som helst i Norge.

Alle kan nominere, uansett hvor gammel du er eller hvor du kommer fra i landet. Du kan nominere helt fram til 6. juni.

TONO velger ut og kontakter vinneren i starten i uke 23 eller 24. Deretter vil det bli sendt ut en e-post til alle som har nominert, om hvem som har vunnet konserten.

Selve konserten vil finne sted onsdag 21. juni.

Hvem vil du nominere?

Ved å nominere samtykker du til at vi lagrer dine kontaktdata (navn, tlf.nr og bosted). Lagringen skjer KUN for det formål å kunne kontakte deg i forbindelse med premiering eller andre henvendelser i tilknytning til denne kampanjen. Når kampanjen er over (juni 2023) vil dataene bli slettet.

Tekst: Audun Fegran Kopperud   Dato: 15.05.2023